Just Wait...

New dji inspire 1

afv360.ro

Apr
2015

DJI a lansat un nou model absolut fantastic INSPIRE 1

AFV DJI cel mai mare producator de drone din lume a lansat un model extraordinat intitulat INSPIRE 1


Imagineaza-ti ca ai in mainile tale viitorul. Proiectat pentru a fi puternic usor, flexibil oferind in acelasi timp stabilitatea de care ai nevoie, Inspire 1 este cel mai avansat produs DJI de pana acum. Cele mai recente tehnologii aeriene sunt puse intr-un simplu sistem gata de ajunge in aer in cateva minute.
Noile rotoare cu eliberare rapide de 13 inch sunt construite de DJI prin nou design Z-Blade. Elicele sunt construite dintr-un material nou compus din fibra de carbon pentru a asigura performante excelente si stabilitate crescuta.
In culise au aparut zvonuri despre valoarea de piata a celor de la DJI care depaseste 10 miliarde dolari, ei fiind de departe, cel mai valoros producator de drone de consum din lume, eclipsand producatori ca Berkeley care este estimat la 50 milioane dolari in februarie. Cele doua companii sunt in concurenta acerba.
Fondata in 2006 de Frank Wang, DJI are o forta de munca la nivel mondial de 3.000 de persoane. Wang este CEO si ar putea fi probabil miliardar dupa ultima runda de investitii finalizata. El rareori da interviuri si nu a fost prezent la ultimile lansari de la New York, Londra sau Munchen ale companiei sale.

Ne gasiti in:

Bucuresti - Romania

Contact

Telefon: 0744.685088

E-mail

Adresa email: office@afv360.ro