Just Wait...

Lansare web site

afv360.ro

Mar
2015

Astazi am lansat noul website afv360.ro

AFV Astazi 28 martie 2015 am lansat un nou site dedicat serviciilor foto si video, mai bine zis tururilor virtuale si filmarilor aeriene. AFV360.ro face parte din grupul Andreas Foto Video prezenti de peste 10 ani pe piata de profil din Romania. Serviciile nostre se adreseaza hotelurilor, restaurantelor, pensiunilor, cafenelelor, castelurilor, muzeelor dar si micilor afaceri .

Iata cateva avantaje ale turului virtual:
Locatia dvs. este accesibila on-line 24 din 24, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an, oriunde in lume.
Folosind un tur virtual reduceti costurile de promovare a serviciilor dvs. Va ajuta sa va depasiti concurenta cu un efort minim.
Permite vizitatorilor sa exploreze spatiul fara constrangeri. Vizitatorii vor avea sentimentul ca sunt prezente in spatiul pe care il promovati.
Toate imaginile panoramice pot fi vazute si in "Full Screen", permite utilizatorilor sa navigheze si sa deplaseze cu ajutorul sagetiilor si a mousului.
Se poate folosi zoom-ul, trecerea de la o panorama la cealalta prin pictograme sau prin navigare directa.
Va scuteste de multe intrebari referitoare la locatie, exemplu: are pat dublu sau simplu, are cada sau dus, ce culoare au pereti si altele.
Putem personaliza turul virtual cu logo, fundal sonor, harta (pentru a prezenta pozitionarea locatie dvs.), putem insera fotografii si filmulete de prezentare incat sa se integreze perfect in site-ul dvs.
Tururi virtuale realizate de noi permite vizitatorilor sa vizioneze zonele importante intr-un camp de 180 grade, de la tavan pana la podea si 360 de grade de la stanga la dreapta. Disponibil de PC, tableta sau smartphone.

Oferim serviciile nostre pentru: hoteluri, restaurante, muzee, castele, cafenele, cluburi, apartamente, vile, cabane, agentii imobiliare, magazine, si altele.
Folosim echipamente profesionale de ultima generatie, venim in locatia ta si iti facem o propunere concreta in functie de numarul de panorame si de complexitatea loacatiei tale.
Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina noastra dedicata acestui serviciu sau ne puteti trimite un email.

Oferim servicii de fotografie si filmare pentru nunti, botezuri, petreceri private, evenimente corporate.
Impreuna cu partenerii nostri va oferim servicii de creare, optimizare, intretinere si SEO pentru site-ul companiei tale.
De asemenea, va oferim albume foto tip carte cu coperti din piele sintetica, printate direct pe fotografie hartie fotografica cu o grafica deosebita.
Focuri de artificii pentru a sarbatori toate evenimentele importanate din viata ta.
Lumini arhitecturale pentru ambianta locatiei tale, fum greu, dj si sonorizare pentru reusita evenimentului tau.

Ne gasiti in:

Bucuresti - Romania

Contact

Telefon: 0744.685088

E-mail

Adresa email: office@afv360.ro